Besinde indirim pazartesi günü başlıyor

semaver

Global Mod
Global Mod
Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile enflasyonla çaba dâhilinde temel tüketim ve et mamüllerinde kapsamlı bir indirim kampanyası başlatıyor. Kampanya ile 30’un üzerinde temel tüketim eserinde pazartesi gününden itibaren indirimli fiyat uygulanmasına geçilecek. Hangi eserde ne kadar indirim yapılacağına ait maliyet hesabı sürerken, büyük kentler haricindeki marketlerde indirim oranları farklı olabilecek. Yapılacak indirim, yüzde 30’lara varacak.

BAKLİYATTAN PAKLIK ESERLERİNE…

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafınca indirim uygulanacak eserler şunlar olacak: Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçeği yağı, zeytin yağı, tavuk eserleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi.

ETTEKİ İNDİRİM AYRIYETEN DUYURULACAK

Et mamüllerinde ise Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafınca temin edilecek eserler, kasap reyonu bulunan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde süratlice, kasap reyonu bulunmayan marketlerde ise gerekli hazırlık çalışmalarının yapılmasının akabinde paketli olarak en kısa müddette indirimli biçimde satışa sunulacak. Et mamüllerinde uygulanacak indirimlerin duyurusu ayrıyeten yapılacak.

İNDİRİMLİ ESERLER 1.400 NOKTADA

Tarım Kredi, 1.400’e yakın markette üreticilerin yerli ve doğal mamüllerini tüketicilerle buluşturuyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri gelecek devirlerde de imkân ve fırsatları kullanılarak yeni indirim kampanyalarını kamuoyuyla paylaşmaya devam edecek.

BAKAN KİRİŞCİ: 1.300 MARKETE KASAP REYONU AÇILACAK

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “1300 tane Tarım Kredi marketi var. Bu marketlerde inşallah bilhassa kasap reyonunu Et ve Süt Kurumu tabelasıyla donatacağız. Kardeş kuruluş, kardeş tertip olarak Tarım Kredi marketlerinde de bu etlerin satışını sağlayacağız, hem Et ve Süt Kurumu, hem üreticimiz, tıpkı vakitte tüketicimiz lehine bir adım atmış olacağız” dedi.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ

Okumaya devam et...