cinsel istismardan suçlu, tecavüzden değil

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Beyaz Saray için yeni yarışının tehlikeye düştüğünü gören Donald Trump’a karşı ilk cümle. Birkaç saatlik tartışmanın ardından, New York’ta sürmekte olan bir hukuk davasının jürisi, onu 1996’da Big Apple’daki bir büyük mağazanın soyunma odalarında yazar Jean Carroll’a gerçek tecavüzden değil, cinsel saldırıdan suçlu buldu. daha sonra Ekim 2022’de sosyal Hakikat hesabında kadının suçlamalarını bir “saçmalık”, bir “dolandırıcılık” olarak nitelendirdiği bir gönderiyle onu karaladı: savunma tarafından duruşmalar boyunca sürdürülen bir söz.

Çarşamba akşamı, cezasının ardından halka açık ilk çıkışında CNN’de bir tartışmada kendini savunmak zorunda kalacak. .Metoo hareketi için bile tarih yazacak ve eski başkanın imajında ve kadınlarla ilişkilerinde silinmez bir leke bırakacak, kadın seçmenler arasındaki fikir birliğini baltalayacak olan iki haftalık bir dava böylece sona eriyor. Tartışma, özellikle Carroll mahkeme salonunda olayın canlı ayrıntılarını ve suçluluk duygularını anlatırken ifade verdiğinde, ülkeyi televizyona yapıştırdı.

O zamanlar Elle dergisinde gazeteci olan Carroll, iş adamını 1996 yılında bir partide tanıştıktan sonra Bergdorf Goodman mağazasının soyunma odasında ona tecavüz etmekle suçladı ve ondan bir hediye önerisi istedi. Carroll, eski başkanı 2019’dan önce neden hiç kınamadığını da açıkladı. Gözyaşlarından boğulmuş bir sesle “Utandım, benim hatam olduğunu düşündüm” dedi. Jüri tecavüz versiyonuna inanmadı, ancak cinsel saldırı konusunda hiçbir şüphesi yoktu.

Trump: “Bana karşı cadı avı”

“Bu kadının kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Bu karar bir rezalet. Tüm zamanların en büyük cadı avının devamı!” Böylece Donald Trump, Manhattan’daki sivil federal mahkemenin kararını sosyal medya Truth’a yorumladı.

New York Eyaletinde cinsel istismar ve tecavüz arasındaki fark

Donald Trump cinsel istismardan suçlu bulundu, ancak tecavüzden suçlu bulunmadı. New York Eyalet yasalarından farkı nedir? “CNN” haberlerine göre, bir kişi başka bir kişiyi rızası olmadan cinsel ilişkiye maruz bıraktığında cinsel istismardan sorumludur. New York yasalarına göre, “cinsel temas”, “taraflardan herhangi birinin cinsel arzusunu tatmin etmek amacıyla bir kişinin diğer mahrem bölgeleriyle herhangi bir cinsel temas veya temastır.” Eyalet yasalarına göre, bir kişi başka bir kişiyi cinsel ilişkiye zorlamak yerine tecavüzden sorumludur. Bu yasanın amaçları doğrultusunda “cinsel ilişki”, “penisin vajinal açıklığa hafif de olsa herhangi bir şekilde girmesi” anlamına gelir.