Donald Trump cezayı verdikten sonra: "Biden'ın düzenlediği adil olmayan yargılama"

taklaci09

Global Mod
Global Mod
“Benimki saçma bir duruşmaydı – daha sonra açıkladı – Adil bir duruşma yapabileceğimiz bir yer değişikliği istedik ama bunu yapamadık. faiz”. Eski başkana göre, Yargıç Juan Merchan ve mahkeme “Beyaz Saray ve Adalet Bakanlığı ile tamamen işbirliği içindedir.”

Daha sonra siyasi mücadelesini şöyle anlattı ve Stormy Daniels davasıyla ilgili olarak 34 kez kurumsal muhasebe sahteciliği yapmaktan mahkum edildiği “hileli yargılama” hakkında şikayet etmeye devam etti: “Bunu ülkem ve Anayasa için yapıyorum Bu benden ve benim başkanlığımdan daha büyük bir şey, benim başıma gelenler gelecekte diğer başkanların başına gelmemeli.”

Ve yine Biden'a saldırmak için geri dönerek: “Ben çokça tercih edilen adayım ve Cumhuriyetçileri zafere götürüyorum. Bunların hepsi Biden ve halkının işi, belki de kendi halkından daha fazla çünkü ben bunu yapmıyorum.” Biden'ın ne kadar bildiğini biliyorum ama onun her şeyi ne kadar bildiğini bilmiyorum. Ancak o Başkan ve onun adını kullanmak zorundayız ve bunların hepsi Washington'da yapıldı ve biz daha önce böyle bir şey görmedik.”