“Dünyada giderek trajik çatışmalar yaşanıyor”

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Tgcom24
Çevreci mesaj

“Birbirlerine hizmet eden herkese, ortak evimize önem veren herkese, başkalarının iyiliğini gören ve arayan herkese, özellikle de hâlâ tanımadığımız dostlarımıza, kalbimi ve teşekkürlerimi sunuyorum” diye açıkladı. Kral Charles III, Noel mesajını “Dünyamızı nasıl korumamız gerektiğine dair artan farkındalığı” övmek için kullandı ve yine çevre yanlısı bir mesaj gönderdi. Birleşik Krallık hükümdarı, Buckingham Sarayı’nda bir Noel ağacının yanında dururken görüldüğü önceden kaydedilen videoda, “Çocuklarımızın çocukları için Dünya’yı önemsiyoruz” dedi.

Onun için bu, annesi Kraliçe II. Elizabeth’in Eylül 2022’de ölümünün ardından tahta çıkmasından bu yana yaptığı ikinci Noel konuşmasıydı, ancak Mayıs ayında gerçekleşen taç giyme töreninden sonraki ilk Noel konuşmasıydı. Uzun süredir çevresel sorunlar için mücadele eden ve yakın zamanda COP28 iklim toplantısında yabancı liderlere iklim hedeflerine ulaşmanın “yoldan son derece uzak” olduğunu söyleyen Carlo, koruma ihtiyacı konusunda farkındalığın artırılmasını görmeye teşvik edildiğini söyledi. gezegen.

Videoda Prens Harry’nin resmi yok

Kral konuşurken, bir videoda Kenya gezisi sırasında bir ağaç dikilmesine yardım ettiği zaman, Kraliçe Camilla ile birlikte İngiliz Milletler Topluluğu ülkesine hükümdar olarak yaptığı ilk resmi ziyaret de dahil olmak üzere son yılının önemli anları gösterildi. Noel video mesajında ayrıca Charles’ın “Hizmet etmeye değil, hizmet etmeye geldim” ifadesini söylediği taç giyme töreninin görüntülerinin yanı sıra en büyük oğlu ve tahtın varisi Prens William’ın görüntüleri de yer aldı. eşi Kate, 2020 yılında eşi Meghan ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ne taşındığında kraliyet ailesini terk eden Prens Harry ise videoda yer almıyordu.