Haberler Güvenlik Web Semineri: Patronuma Nasıl Söylerim? – BT profesyonelleri için konuşmalar

bencede

New member
Büyük güvenlik projeleri beklemede ancak bütçe ve yönetim onayı yok. Güvenlik yöneticileri sıklıkla kendilerini bu durumda bulurlar. Profesyoneller olarak şirketin güvenli bir şekilde faaliyet göstermesi için neyin gerekli olduğunu biliyorsunuz ancak yönetimi buna ikna edemiyorsunuz. Bu Haberler güvenlik web semineri, bilgi güvenliği konusunu patronunuza doğru şekilde “satmak” için ihtiyaç duyduğunuz becerileri sağlar.

Duyuru

Büyüleyici içerik ve hedefe yönelik sunum

Güvenlik uzmanları ile yönetim arasındaki iletişim, konu seçimi nedeniyle sıklıkla başarısız oluyor; Daha teknik odaklı uzmanlar, karar vericilerle ortak bir tartışma düzeyi bulamıyorlar. Buna, konuşmaları yürütme konusundaki beceri eksikliği ve bazen konuların garip bir şekilde sunulması da eklenmektedir.

Hem güvenlik hem de C seviyesi iletişim konusunda uzman olan konuşmacılarımız, hangi konuların yönetimi ilgilendirdiğini göstererek bilgi güvenliğine köprü kuruyor. Ayrıca bu bağlamda uyumluluğun ve benzerlerinin önemini ve bunların aslında bilgi güvenliğinin daha fazla kabul görmesinin bir yolu olup olmadığını tartışıyorlar. Bir konuşmayı hazırlamak ve sürdürmek için kanıtlanmış tekniklerle tamamlıyorlar.

%100 bağımsız ve reklamsız

Web semineri şirketlerin, kuruluşların ve yetkililerin güvenliğinden ve veri korumasından sorumlu kişilere yöneliktir. Bu ne tipik Haberler teknik güvenlik web seminerlerinden biri ne de ortak yönetim eğitim kurslarından biri. Konuşmacılar Christoph Wegener ve Wilhelm Dolle güçlü bir teknik altyapıya sahip olmanın yanı sıra şirket yöneticileri ve yönetimiyle iletişim konusunda da oldukça fazla deneyime sahipler. Bu şekilde bir köprü kurabilir ve BT uzmanlarına güvenlik konularında başarılı iletişim için gereken strateji ve teknikleri sağlayabilirler.

5 Şubat'ta yaklaşık iki saat sürecek olan etkinliğe katılımın normalde ücreti 175 euro; Ancak bu yıl rezervasyon yaparsanız sadece 149 euro karşılığında bilete sahip olacaksınız. Haberler Security PRO üyeleri bu ve diğer tüm Haberler Security web seminerlerine ücretsiz olarak katılabilir (gerekli kodu Perşembe günü haftalık haber bülteninde ve elbette PRO topluluğunda da alacaksınız). Daha fazla bilgi ve doğrudan kayıt olanağı burada bulunabilir:

Ek: Bu web semineri, açıkça talep eden PRO üyeleriyle yapılan görüşmelerden doğdu. Güvenlik sorunlarınız için daha fazla değişim ve destek istiyorsanız Haberler Security PRO'ya göz atın. Dahil olan tur bileti ve diğer ücretsiz web seminerleri ile kayıt aynı zamanda mali açıdan da değerlidir.

(Evet)