iX Workshop: Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler için Verimli Siber Güvenlik

bencede

New member
iX atölyemiz ile küçük veya orta ölçekli işletmenizde (KOBİ) BT güvenliğini artırın. Sadece iki gün içinde, KOBİ’lerin ihtiyaçlarına özel olarak uyarlanmış pratik çözümler ve stratejilerin yanı sıra uygun maliyetli koruma için mantıklı yaklaşımlar alacaksınız.

Duyuru

Bilgi teknolojisi alanındaki mevcut tehdit durumuna bağlı olarak, güvenlik uzmanlarımız şirketinizi korumak için hangi özel önlemleri alabileceğinizi size açıklayacaktır. BT güvenliğinizi artırmak ve riski en aza indirmek için sınırlı kaynaklarla nasıl etkili önlemler alacağınızı öğreneceksiniz. Temel görevler, en iyi uygulamalar ve tipik tuzaklara ek olarak, proje planlaması için kilometre taşları da sunulur.

Giriş atölyesi, ilgili konu ve teknolojilere genel bir bakışa odaklanır. İçerik tartışmalarda öne çıkar ve aktif olarak katılma fırsatınız olur.

Bu kursun eğitmenleri, secuvera GmbH’den güvenlik uzmanlarıdır: Dr. Björn Kaidel – Pen Tester, öğretim görevlisi ve teknik yazar, Ann-Kathrin Udvary – Kıdemli BT Güvenlik Danışmanı ve Viktor Rechel – Kıdemli BT Güvenlik Danışmanı.

Çalıştay, bir Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS) veya temel bir Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi olmayan, 10 ila 1000 çalışanı olan şirketlere yöneliktir. BT yönetiminizi kendi başınıza yapmanız veya bir BT hizmet sağlayıcısına yaptırmış olmanız fark etmez. Bilgi güvenliği konusuna bir giriş görevi görür ve bu nedenle öncelikle bu konuyla henüz ilgilenmemiş veya çok az şey yapmış ve şimdi bu konuya girmek isteyen kişi veya şirketlere yöneliktir. Hedef grup esas olarak ilgili şirkette iş riskleri, strateji ve/veya yönetimden sorumlu kişilerden oluşur. 7 Ağustos 2023 tarihine kadar kayıt yaptırırsanız %10 erken kayıt indirimi alacaksınız.

Daha fazla bilgi ve kayıt

iX Magazine'den daha fazlası

iX Magazine'den daha fazlası

(gibi)

Haberin Sonu