Kaçırılan Texas, bir kağıda “bana yardım et” yazarak kurtarıldı

taklaci09

Global Mod
Global Mod
22 Temmuz 2023, 11:57

Kız, bir silahlı adam onu zorla arabasına bindirdiğinde, Teksas, San Antonio’da sokakta yürüyordu. Biletini gören bazı yoldan geçenler sayesinde kurtuldu

Teksas’ta onu kaçıran adamı tutukladı – Los Angeles’taki ABD savcılığı, Teksas, Cleburne’den 61 yaşındaki Steven Robert Sablan’ın tutuklandığını ve bir reşit olmayan bir çocuğu cinsel saldırı amacıyla kaçırma ve nakletme suçlamasıyla tutuklandığını ve federal büyük jüri tarafından suçlandığını söyledi. Sablan şu anda Los Angeles şehir merkezindeki Federal Büyükşehir Gözaltı Merkezinde tutuluyor.

Sokakta adam kaçırma

kız sokakta yürüyordu Sablan vardığında 6 Temmuz’da San Antonio, Teksas’ta, bir silah kaldırdı ve onu arabasına zorladı. Rapora göre kız, bir yıl önce Avustralya’ya taşınan ancak bir internet sohbeti aracılığıyla iletişim kurduğu bir okul arkadaşını ziyaret etmeye çalıştığı için ailesine haber vermeden evden ayrılmıştı. Adam daha sonra arabayı durdurdu ve kıza cinsel tacizde bulundu. Sablan, San Antonio’dan New Mexico ve Arizona üzerinden Kaliforniya’ya giderken kıza birçok kez cinsel saldırıda bulundu. Bu arada, kızın annesi 7 Temmuz’da San Antonio yetkililerine kayıp ihbarında bulundu.

“bana yardım et” kartı

Long Beach’te Sablan park etti ve bir çamaşırhaneye girdi. Kız böylece bir kağıda ‘bana yardım et’ yazma fırsatı buldu. Long Beach polis memurları geldiğinde, Sablan arabanın dışında duruyordu ve kızın “yardım” kelimesini söylediğini gördüler. Tutuklama sırasında memurlar, Fort Worth’ta hırsızlıktan aranan Sablan’ın arka cebinde bir çift kelepçe buldu. Araçta yapılan aramada siyah plastik tabanca, ‘yardım edin’ yazılı broşür, sustalı bıçak ve siyah kelepçeler bulundu. Adamın daha önce silahlı soygun geçmişi vardı. Kız, Los Angeles İlçe Çocuk ve Aile Hizmetleri Departmanının gözaltına alındı.