Lahey, seri sperm donörüne son

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Seri sperm donörü davasında karar veren Lahey mahkemesi, Hollanda heterolog döllenme yönergelerine göre, sperm donörlerinin 12 anneden en fazla 25 çocuk üretmesine izin verildiğini kabul etti ve bu nedenle Jonathan Meijer’in ailesine yalan söylediğini kabul etti. – onun işiyle ilgili ol.

Meijer, Hollanda’daki birkaç klinikle işbirliği yaptı ve “yasadışı” faaliyeti, en az 100 çocuğun biyolojik babası olduğunun keşfedildiği 2017’den beri biliniyordu. Ama henüz durdurulmamıştı. Aslında 41 yaşındaki, dünyada sperm donör kaydı olmamasından ve resmi ve düzenlenmiş yolları izlemeyen birçok site olmasından yararlandı.

Böylece seri bağışçı, yapılan bağışların sayısı hakkında yalan söyleyerek ve hatta bazen hiç bağış yapmadığını beyan ederek, çocukların hamile kalmasına yardımcı olmaya devam etti.

Şikayetçi kadın geçtiğimiz haftalarda “Halihazırda 100’den fazla çocuğu olduğunu bilseydim, onu asla seçmezdim. Oğlum için var olabilecek sonuçları düşündüğümde kendimi kötü hissediyorum” dedi.

Kararın ardından aynı kadın ve ortak bildiride, “Umarım bu karar toplu bağış yasağına yol açar ve bu durum diğer ülkelere de yayılır. Çocuklarımızı bu adaletsizlikten korumalıyız” denildi. diğer aileleri destekleyen dernek.