Musk, ringde Zuckerberg’e meydan okur. Cevap: “Bana nerede olduğunu söyle”

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Musk’ın sumo tutkusu

Elon Musk ve Mark Zuckerberg hayranları dövüş sanatları. Twitter ve Tesla’nın sahibi hayatı boyunca Kyokushin karate, tekvando, judo ve hatta Brezilya jiu-jitsu’su uygulamıştır. Bir podcast’te cinsiyetini ifşa etti ve aynı zamanda bir kadınla savaşırken görüldüğü bir fotoğrafı da takipçileriyle paylaştı. sumo savaşçısı.

Zuckerberg bir şampiyon

Mark Zuckerberg bile boş zamanının bir kısmını yıllardır dövüş sanatlarına ayırıyor. Özellikle şu uygulamaları uyguluyor: Jiu Jitsu ve birçok yarışma kazandı. Böylece Elon Musk, sosyal medya hesabından onunla bir “savaşmaya” hazır olduğunu yazdığında,kafes maçı”, yani MMA kafeslerinde gerçekleşen karma dövüş sanatları maçı, Meta’nın patronu hemen eldiveni aldı. “bana nerede olduğunu söyle”diye Instagram’da bir gönderi paylaşarak cevap verdi. Ekran görüntüleri Musk’ın meydan okuması.

Challenge nerede yapılacak?

Elon Musk, “Vegas Octagon,” diye yanıtladı. Referans, UFC devresindeki en iyi bilinen dövüş kafeslerinden biri olan ve MMA yarışmaları düzenleyen en önemli küresel organizasyon olan Ultimate Fighting Championship’e aittir. şu adreste bulunur: Vegas. Musk, toplantının yerini belirtmekle yetinmedi: Zuckerberg’e karşı çok “tehlikeli” bir hamle yapma olasılığını da ima etti. “Ben buna” derim mors‘” diye yazdı, “Rakibimin üstüne uzanıyorum ve başka hiçbir şey yapmıyorum.”

Elon Musk kazanacağına inanıyor

Çatışmanın gerçekten gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz belli değil. Ancak yazdıklarından Musk kazanacağına inanıyor. Zuckerberg’i yenmenin o kadar kolay olmaması çok kötü. Meta’nın hamisinin uzun bir dövüş deneyimi var. Haziran başında onu çıkardı New York Times bir jiu-jitsu dövüşü sırasında bayıldığını iddia eden bir makalede. Facebook kurucusu, hakemin galibiyeti rakibine vererek maçı erken bitirdiğini belirtti. Zuckerberg’in yerde mücadele ederken ve kendisini mindere yapıştıran bir rakibinden kurtulmaya çalışırken görüldüğü kavganın klibi viral oldu.