Paolo Liguori, Ukrayna’daki savaş için İtalyan çözümü üzerine

taklaci09

Global Mod
Global Mod
22 Mart 2023 08:47

Tgcom24’ün yazı işleri müdürü “Stasera Italia”ya: “Bu dönemde ABD ile birlikte olmak asla müttefiklerini ve politikalarını kabul etmek anlamına gelmez”

Tgcom24’ün yazı işleri müdürü “Stasera Italia”nın konuğu Paolo Liguori koşulsuz desteğiyle kendini ifade eder. Başbakan Giorgia Meloni Ukrayna’yı askeri olarak da desteklerken: “Ya savaşacağız ya da barıştan bahsedeceğiz. Başkalarına yaptırıyoruz”. Bu arada stüdyoda, M5’lerin başkan yardımcısı Michele Gubitosa ile “Noi Moderati” milletvekili Ilaria Cavo arasında Rusya ile arasındaki çatışmaya son verecek olası bir çözüm konusunda tartışma alevleniyor. Ukrayna

“İtalyan hükümetinden bir çözüm yok, Blinken’den bekliyoruz. Ben her zaman ABD’nin yanında oldum ama bu dönemde olduğu gibi ABD ile birlikte olmak, onların herhangi bir politikasını kabul etmemizi gerektirmedi ve Paolo Liguori, stüdyodaki konuklara yanıt olarak, “Onların pek çok yanlış müttefikini tanıdık ama bugün olmayan eleştiri ve fikir özgürlüğüne sahiptik” dedi ve ardından sözlerini şöyle bitirdi: ” Seviyorum, nerede bu savaşı kazanıyor mu yoksa o mu kaybediyor?”.