Orada Ukrayna'da Savaş 1.132'ye ulaşır. Donald Trump İtiraf ediyor “çok kızgın“ile Vladimir Putin ve dayatılmasını tehdit ediyor Rus petrolünde% 25 görev Ateşte sona eren bir anlaşmaya varılmazsa Ukrayna. Amerikan başkanının hayal kırıklığı, NBC ile yapılan bir röportajda açıkça ortaya çıktı, bu sırada kralı Rusya cumhurbaşkanını güvenilirliğini zayıflattığı için eleştirdi. Volodymyr Zelensky Bir geçiş hükümeti ve yeni bir lider ödemekUkrayna. “Ben ve ben Rusya, Ukrayna'daki kan dökülmesini durdurmak için bir anlaşmaya varamamalıysa ve bunun Rusya'nın hatası olduğunu düşünmek zorunda olsaydım, o zaman kendi petrollerine ikincil oranlar uygulayacağım” diye açıkladı. Putin Ankrajının ve ikisinin hafta boyunca tekrar konuşacağının farkındadır. Ancak Trump, Nadir Topraklar Anlaşması'ndan çekilmek istemekle suçlanan Zelensky için de var: “Eğer yapacaksa – ABD Başkanı – büyük sorunları olacak”. Bu arada, Finlandiya Alexander Stub Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'na Ukrayna'daki Barış Anlaşması'nın uygulanması için kesin bir tarih gerektiğini ve tarihin 20 Nisan'a kadar olacağını söyledi. Bu NRK bilgi sitesi tarafından bildirildi.