Windows 11: Microsoft varsayılan olarak sıcak yamaları etkinleştirir

bencede

New member
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile çevrildi.

Bir daha gösterme.

Microsoft'un Windows AutoPatch'ı güncellemek için Windows AutoPatch'ı içeren şirket müşterileri artık varsayılan olarak Windows 11 istemcileri için etkinleştiriliyor. Bu, aylık olarak yer almak yerine yılda dört güvenlik güncellemesine göre yeniden başlatma numarasını azaltmayı amaçlamaktadır.

Microsoft bunu Center-Re-sağlık-Message-Pentr'de duyurdu. “Windows 11 cihazlarının kuruluşunuzdaki sıcakken olması daha kolay oldu,” diye vaat ediyor Redmonder. Windows AutoPatch'taki kalite güncellemeleri için yeni yönergelerde, sıcak yamalar güncellemeleri artık varsayılan olarak etkinleştirilmektedir. Microsoft, “Bu, yönetilen cihazlar için daha az yeniden başlatılmış ve daha hızlı güvenlik güncellemeleri anlamına geliyor.”

Windows AutoPatch: Hossan Güncelleme Dağıtım

Windows AutoPatch, Microsoft-Enterprise abonelikleri olan müşteriler için ücretli bir hizmeti gizler. Microsoft Global güncelleme ile Microsoft'a benzer şekilde, güncellemeleri şirketin kurumsal ağlarına yavaş yavaş dağıtır. Microsoft “dağıtım halkaları” dan bahsediyor. Başlangıçta, bazı bilgisayarlar bir güncelleme alırken, sistem makinelerin güvenilirliği üzerindeki etkileri izler. Sorun yoksa, bir sonraki halkada dağıtım gerçekleşir. Orada her şey iyiyse, genel onay gerçekleşir.

Bir destek makalesinde Microsoft, Windows 11 ve Windows Server 2025 için Hotpatch olasılıklarını ve kullanımını tartışır. Windows AutoPatch Bu nedenle Microsoft 365 Business Premium, Windows 10/11 Eğitim A3 veya A5, Windows 10/11 Enterprise E5 veya Windows 10/11 Enterprise E5 veya E5 VDA'yı önceden ayarlayın.

Sıcak yama işlevi, Nisan ayı başlarında Windows 11 masaüstleri için Microsoft'u zaten yayınladı. Şimdi Microsoft'ta kullanımı daha da haklı çıkaran yeterli deneyimler var gibi görünüyor.

(DMK)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!