YouTube kullanıcılarına artırım şoku! İşte yeni fiyat listesi

semaver

Global Mod
Global Mod
Milyonlarca YouTube Premium kullanıcısı gece yarısı Google’dan gelen mail ile artırımlı YouTube premium fiyat tarifesinin 21 Kasım’dan itibaren geçerli olacağını öğrendi. YouTube’un fiyat karşılığında reklam göstermediği, ayrıyeten YouTube Music kullanmaya da müsaade verdiği premium servisi bundan bu biçimde yeni fiyatlarla piyasada olacak! Pekala YouTube premium meblağları ne kadar oldu? İşte 2022 YouTube Premium fiyatları.

YouTube görüntülerinde muhakkak dakikalar aralığında gelen reklamlardan kurtulmak isteyen kullanıcılar fiyatı karşılığında YouTube Premium hizmetini alıyor. Bu hizmet geçtiğimiz senelerda kullanıcılara sunulmuş ve kısa sayılabilecek bir müddetde muazzam bir kullanıcı sayısına erişim sağlamıştı. En başta aylık 16 TL’ye hizmet veren YouTube Premium son artırım ile birlikte 25 TL’ye yükseltilmişti. Ama gmail üzerinden gelen mail ile 25 TL de hayal oldu… İşte son aktüel YouTube Premium meblağları…

YOUTUBE PREMİUM FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Dakika başı çıkan reklamlardan kurtulmak ve YouTube’un sınırsız müzik kütüphanesinden yaralanmak isteyen kullanıcıların kullandığı YouTube Premium bir kere daha zamlandı.

Yeni gelen artırım ile bir arada YouTube Premium fiyatları %125 oranında artış yaşadı. bu biçimdelikle 25,99 TL olan aylık üyelik 59, 99 TL’ye yükseltildi. Yalnızca tek kişilik YouTube Premium fiyatlarına değil aylık aile paketi ve öğrenci paketine de artırım geldi. bu biçimdelikle çevrimdışı ve arkaplanda da kullanabildiğiniz 2022 YouTube Premium fiyatları şöyle oluştu:

Bireysel – Yıllık – 299 TL
Aile – Aylık – 59,99 TL
Öğrenci – Aylık – 19, 49 TL

ADBLOCKER KULLANANLARA İKİNCİ ŞOK

Benim Adblocker eklentim var, bana bir şey olmaz diyenlere evvel Google Chrome ardından da YouTube’dan ikinci şok geldi. Geçtiğimiz günlerde manifest V3 evrakını yayınlayan Chrome, Adblocker eklentisinin büsbütün kaldırılacağını açıklamıştı. Büsbütün kural dışı bir biçimde eklenti halinde chrome tarayıcısına yüklenen ve internetteki tüm reklamlardan arındıran ADB eklentisi bu biçimdelikle tarihe karışacak.

Adblocker kullanıcıları bilhassa YouTube için aylık ödeme yapmayı göze almışken artan artırımlarla bir arada ikinci şoku da hayatış oldu.

Okumaya devam et...