Atlas VPN kalkışlarını iptal ediyor

bencede

New member
Atlas VPN bu yıl 24 Nisan'da faaliyetlerini durduracak. Müşteriler daha sonra hizmetleri sağlayacak olan NordVPN'e taşınacak.

Duyuru



Atlas VPN, kararı bir blog yazısında açıklıyor. Şirket orada kararın hafife alınmadığını yazdı; gelişen siber güvenlik ortamının ve Atlas VPN'in bu ortamdaki yerinin kapsamlı bir değerlendirmesini takip ediyor.

Atlas VPN: aşılmaz zorluklar


Atlas VPN'in arkasındaki fikir güvenli ve erişilebilirdir [sic] ve kullanımı kolay VPN hizmetleri sunun. Kullanıcıların tüm çabalarına ve desteğine rağmen aşılmaz zorluklarla karşılaşıldı. Bunlar hızla gelişen teknik gereksinimler, son derece rekabetçi bir pazar ve son olarak “birinci sınıf hizmet sunmanın artan maliyetleridir.” Bu faktörlerden dolayı AtlasVPN uzun vadede sürdürülebilir bir şekilde işletilemez.

Artık kardeş şirket NordVPN devreye girmeli. Şirket gelecekte kesintisiz ve güvenli VPN hizmetleri sağlayacak. Mevcut tüm aboneler, kullanım sürelerinin geri kalanı boyunca otomatik olarak NordVPN'e taşınacaktır. Atlas VPN, duyuruda “NordVPN siber güvenlik sektöründe liderdir ve sağlam güvenlik özellikleri, geniş sunucu ağı ve olağanüstü hizmet kalitesiyle tanınır” diye güvence veriyor.

Atlas VPN kullanıcıları NordVPN'den şifre oluşturma bağlantısını içeren bir e-posta almalıdır. Oluşturulduktan sonra NordVPN'de oturum açabilir ve hesaplarını kurabilirler. Atlas VPN, hesabınızı NordVPN'e taşıdığınızda Kullanım Koşulları/Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını da kabul etmiş olursunuz.

Premium kullanıcılar ayrıca abonelik sona erene kadar NordVPN'in tüm ek özelliklerine hiçbir ek ücret ödemeden sahip olurlar. NordVPN ayrıca rezerve ettiğiniz eklentileri de dikkate alır ve benzerlerini sunar. Uygulamaları Google veya Amazon mağazalarından satın alanlar mağaza operatörlerine güvenebilirler. Bunlar NordVPN'e sorunsuz bir geçiş sağlamayı amaçlamaktadır. Yazılımı Apple App Store'dan satın alan kişilere kalan sürenin iadesi yapılacaktır; erişim 24 Nisan'da sonlandırılacaktır.

Duyuruda daha fazla ayrıntı listeleniyor. Atlas VPN ayrıca ilgilenen kişilerin çoğu sorusunu yanıtlayan bir SSS de sağlamıştır. Atlas VPN'e alternatif arıyorsanız, Haberler Download'ın ücretsiz VPN sağlayıcılarına genel bakışta aradığınızı mutlaka bulacaksınız.


(Bilmiyorum)



Haberin Sonu
 
Üst