durum raporu, siber hukuk, izleme, yapay zeka ve daha fazlasıyla Güvenlik Turu 2024

bencede

New member
Bu yılki Haberler Güvenlik Turu “dayanıklılık” konusunu, yani BT'nizi nasıl daha dayanıklı hale getirebileceğinizi ele alıyor. Bunların arasında “başarılı saldırıların erken tespiti” ve “güvenlikte insan faktörünün yönetilmesi” gibi konular da yer alıyor. Bir bakışta bu yılın tur dersleri:

Duyuru



  • Siber Güvenlik Durum Raporu 2024, Jürgen Schmidt namı diğer ju
  • NIS‑2'den Siber Dayanıklılık Yasasına: Düzenlemelerin nasıl yardımcı olabileceği burada, Christoph Wegener
  • Güvenliğin psikolojisi, Sascha Fahl
  • Kritis'in Ötesinde: Yasa koyucular dayanıklılığı nasıl düzenlemek istiyor, Joerg Heidrich
  • Pratik izleme ve uyarılar – SOC olmadan bile, Dominik Sigl
  • “Bunun olmasına izin veremem Dave!” – Yapay zeka siber güvenliği kurtaracak mı?, Felix von Leitner namı diğer “fefe”
%100 bağımsız


Pek çok kişi tarafından daha çok fefe kısaltmasıyla tanınan Felix von Leitner'in yapay zekanın abartılı konusuna ilişkin analizi kesinlikle özel bir vurgu olacaktır. Ancak, çok yakında olan NIS-2 veya mantıklı bir şekilde tepki verebilmeniz için başarılı izinsiz girişlerin zamanında nasıl fark edileceği gibi diğer konular da tüm BT güvenlik uzmanları için bir zorunluluktur. Haberler Güvenlik Turu, her büyüklükteki şirketteki BT güvenliği ve veri korumanın teknik ve organizasyonel yöneticilerine yöneliktir.

Spesifik programı ve tüm konuları turun web sitesinde bulabilirsiniz. Haberler güvenlik etkinliklerinde her zaman olduğu gibi tanıtım konferansı yapılmaz, tüm konular ve konuşmacılar editör kadrosu tarafından seçilmiştir. Bu yıl bu etkinliği farklı yerlerdeki beş tarihte öneriyoruz:

23 Mayıs Köln
29 Mayıs Hannover
5 Haziran çevrimiçi
12 Haziran Stuttgart
19 Eylül'de Çevrimiçi


Haziran ve Eylül etkinlikleri için erken kayıt biletleri önemli ölçüde indirimli fiyatlarla bile mevcut. Yüz yüze randevulardan bir gün önce ayrıca olaylara müdahale, (Azure) AD ve NIS-2'nin güvenliğinin sağlanması; Ancak katılımcı sayısı 15 civarında sınırlı ve ilk katılanlar şimdiden bu sınıra yaklaşıyor. Yakında biletinizi ayırtmak için bir neden daha. Daha fazla bilgi ve kayıt olanağını burada bulabilirsiniz:

Ancak belki de bu, Haberler Security Pro teklifine daha yakından bakmak için doğru nedendir. Bu, yıllık tur için ücretsiz bir biletin yanı sıra tüm Haberler güvenlik web seminerlerine, özel haftalık Pro haber bültenine ve Pro'ya erişim fırsatını da içerir. Giderek daha fazla güvenlik yöneticisinin aktif olarak birbirini değiştirdiği topluluk. Bu, bilgi açısından gerçek bir avantaj sağlar ve aynı zamanda karşılığını da verir:



Haberler Güvenlik Pro




(Evet)



Haberin Sonu
 
Üst