Amerika 2024, Ron DeSantis başkanlık için yarışıyor

taklaci09

Global Mod
Global Mod




ABD eski haline geri dönmeli “kazanma cesareti ve gücü”, dedi DeSantis, 2024’te Beyaz Saray’a yarışı için seçim kampanyasını duyururken. Vali, ülkenin “gerçek sorunlarının” ne olduğunu daha iyi ele alabilecek “enerjik” bir başkan olmak istediğini söyledi. doğru yönde gitmiyor”. Hedefinin “Amerikalı işçilerin yeterli bir yaşam standardına sahip olabileceği bir ekonomi inşa etmek” olduğunu da sözlerine ekledi.


DeSantis de teklif verdi eski Başkan Donald Trump’a yönelik bazı dolaylı eleştiriler, “yönetmek eğlence değil, kendini marka yapmak anlamına gelmez: önemli olan sonuçlardır” diyerek. Florida valisi, Trump’ın adını anmadan, “Cumhuriyetçiler kaybetmeye devam ederse siyasi vaatlerin bir anlamı olmadığının” altını çizdi.


“İnterneti Bozduk”, sahaya iniş duyurusunu belirleyen teknik hatalar konusunda Florida valisini küçümsemeye çalıştı. Joe Biden’ın seçim kampanyası, iletişim fiyaskosundan yararlandı. ABD başkanının yeniden seçilmesi için kullandığı Twitter hesabında yayınlanan bir paylaşımda, Demokrat seçmenleri bağış yapmaya davet edildi. “Bu bağlantı” çalışıyor, Biden-Harris çiftinin bir görüntüsüne eşlik eden başlık oldu.


Donald Trump tarafından da alay edildisosyal Hakikati üzerine “gömleğinin yakası çok gevşek” yazan, diğer gönderilerinde eski cumhurbaşkanı “Ron DeSanctus”u “sadakatsiz” olmakla suçlayıp onu “Rino” (yalnızca Cumhuriyetçi) olarak damgaladı. “sahte cumhuriyetçiler” aşağılayıcı bir şekilde tanımlanıyor.


44 yaşındaki Florida valisi, partinin adaylığı için eski başkana itiraz etme ve GOP’u Trump sonrası yeni bir aşamaya doğru yeniden başlatma niyetinde olan, daha önce ilan edilmiş diğer adayların devriyesine katılıyor. Hepsinin arasından, DeSantis, iş adamı için en çetin rakip olarak görülüyor. kendisini Trump’ın “daha prezentabl” bir versiyonu olarak sunsa da, tam da “sağcı” muhafazakar profili nedeniyle. Geçen yıl, yine olası bir adaylığa hazırlanırken DeSantis, Florida’da LGBTQ haklarını azaltan bir dizi yasanın onaylanması veya göçmenlik karşıtı ve silahlanma yanlısı bir anahtar olmasıyla öne çıktı.


Anketler bile, eski başkanın Cumhuriyetçi adaylık konusundaki avantajını doğrularken, DeSantis’i eski BM büyükelçisi Nikki Haley, Güney Carolina senatörü Tim Scott, girişimci Vivek Ramaswamy veya eski Arkansas’ın adaylıklarıyla karşılaştırıldığında en güçlü rakip olarak gösteriyor. Vali Asa Hutchinson. Önümüzdeki haftalarda beklenen bir diğer adaylık da eski başkan yardımcısının adaylığı. Mike Pence.
 
Üst