Ukrayna, Rusya'ya karşı 1.102 savaş: Doğrudan Haberler

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Orada Ukrayna'da Savaş 1.102 güne ulaşır. Volodymyr arasındaki Beyaz Saray ile sert çatışma Zelensky ve Donald Koz. “Üçüncü Dünya Savaşı ile oynuyorsun,” diye saldırdı Amerikan cumhurbaşkanı. “Ya bir anlaşma yapın ya da biz dışarıdayız! Ukrayna barışa hazır bir kişi tarafından yönlendirilmelidir”. Sonra şöyle dedi: “ABD silahları olmadan Kiev 15 gün içinde savaşı kaybedecekti”. Zelensky bu nedenle Oval çalışmadan ayrıldı ve iki liderin tutması gereken basın toplantısı iptal edildi. Dışişleri Bakanı Marco RubioKendi adına “Trump'ı mazur görmeliyim” diyen Ukraynalı liderin özür dilemesini istedi. Washington daha sonra ABD ve Ukrayna arasındaki mineraller ve nadir topraklar anlaşmasının imzalanmadığını doğruladı. Washington'u Mar-a-Lago'ya yönlendiren tycoon, sonra ekledi: “Zelensky'nin savaşmak, savaşmak, savaşmak istediği izlenimini yaşadım. Putin ve ben barış istiyorum”. ABD yönetiminin kaynaklarına göre, Washington PostKoz değerlendirecekti Kiev'de Askeri Yardımı Durdur. Ukrayna cumhurbaşkanı “ABD ABD Moskova'yı reddetmek zor olacak”. Çatışmadan sonra Avrupa, Kiev'e verdiği desteği doğrulayarak Zelensky'nin etrafında sıkıldı.